Domaine Modat Le Petit ModaAmour Rosé 2018 BIO

kr. 149,95

Druer: Grenache blanc, Carignan, Syrah, Grenache
Duft:
Smag: Lettere tør friskhed af hindbær, ribs medium søde ferskener
Alkohol: na%
Producent: Domaine Modat, Côtes du Roussillon, Frankrig

Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Smuk, lækker økologisk rosé fra det sydøstlige Frankrig.aroma af friske, søde røde bær, ogen let floral aroma, med en anelse citrus og hyldeblomst. Smagen er høj og flot, med en lettere tør friskhed af hindbær, ribs medium søde ferskener. Medium krop med noter af hindbær og en frisk finish.

Anbefales til pastaretter, kylling, vegetarisk og mager fisk.

Domaine Modat er et familiedrevet Domaine (vingård). Vinmarkerne er beliggende i kommunen Cassagnes i Agly dalen nær Perpignan, på et plateau, i en højde af ca. 250-350meter.
Med sin flotte udsigt over stejle stenvægge, vinstokke og rustikke miljø, er landskabet præcis så spektakulært som vinene.
Domaine Modat er i øjeblikket et organisk domaine, og eksperimenterer med biodynamik. Generelt er familien meget innovativt, også hvad angår nye og spændende vine der vil udfordrer de typiske egnsvine.
De 35 ha, hvoraf 25 er vinstokke, af Domaine er beliggende i kommunen Cassagnes i Agly-dalen nær Perpignan på et plateau i 300-400 meters højde.
Denne nye vingård (1. årgang i 2007) vendte sig straks og beslutsomt mod premium-vin.
Det må siges, at jorden hovedsagelig består af gneis (granitisk sand, 30 til 40 cm placeret på brudt granitisk klippe) er befordrende for produktionen af fine og elegante vine.

Yderligere information

Land

Frankrig

Smagstype

Halvtør