Om os

om-osVisionen er at brede kendskabet til specielt udvalgte vine fra det skønne Italien – vine som fortjener særlig opmærksomhed og nydelse. Ideen startede efter gentagende besøg på forskellige vingårde, hvor vi i vores lille team fandt frem til noget unikt, smukt og anderledes. Vi forsøger at finde frem til små vinproducenter, som har haft deres fokus på deres marker, vinstokke og på lokalmiljøet – dem som ikke har haft fokus på export og en stor markedsføring af deres udsøgte produkter.

Vi begrænser dog ikke vores sortiment til vine vi udelukkende selv importerer. Derfor har vi også valgt at føre et par af de mere etableret vinhuse, som vi mener matcher vores øvrige sortiment.

Udvælgelse af vinproducenter?

Kernen er dog fortsat at finde små mikroproducenter af kvalitetsvin, som vi kan introducere på det danske marked. Der findes et hav af små producenter rundt om i verden, og hertil har vi brug for kyndig vejledning til at udvælge de helt rigtige producenter. I samråd med en sommelier i Danmark smager vi på forskellige vine, og sammen udvælger vi netop de vine, som der er mest potente hvad angår; størrelse på produktion, kvalitet og pris. Vi revidere konstant vores sortiment, mange produkter forbliver, men også flere bliver sorteret fra efterhånden, som antallet af vingårde stiger. Vores ambition er, at vi gerne vil tilbyde flere gode alternativer fra flere forskellige vingårde, og ikke låse os fast på hele produktsortimenter fra den enkelte vingård.
Dette er med til at højne standarden for vores sortiment, og forhåbenligt give brugeren et bedre produkt til en bedre pris.