Domaine Modat Le Petit ModaAmour Rouge BIO

kr. 149,95

Druer: Carignan, Syrah, Grenache
Duft:
Smag:
Alkohol: na%
Producent: Domaine Modat, Côtes du Roussillon, Frankrig

Beskrivelse

Dejlig ukompliceret Økologisk rødvin, fra det sydøstlige Frankrig. Let og behagelig bouquet med fokus på røde bær, blommer og en let floral krydring. Eksplosiv frugt smag af jordbær, blomme, solbær. lette krydrede tanniner til slut.

Kan anbefales til retter med Okse, kalv og svinekød. Pastaretter og modne oste.

Domaine Modat er et familiedrevet Domaine (vingård). Vinmarkerne er beliggende i kommunen Cassagnes i Agly dalen nær Perpignan, på et plateau, i en højde af ca. 250-350meter.
Med sin flotte udsigt over stejle stenvægge, vinstokke og rustikke miljø, er landskabet præcis så spektakulært som vinene.
Domaine Modat er i øjeblikket et organisk domaine, og eksperimenterer med biodynamik. Generelt er familien meget innovativt, også hvad angår nye og spændende vine der vil udfordrer de typiske egnsvine.
De 35 ha, hvoraf 25 er vinstokke, af Domaine er beliggende i kommunen Cassagnes i Agly-dalen nær Perpignan på et plateau i 300-400 meters højde.
Denne nye vingård (1. årgang i 2007) vendte sig straks og beslutsomt mod premium-vin.
Det må siges, at jorden hovedsagelig består af gneis (granitisk sand, 30 til 40 cm placeret på brudt granitisk klippe) er befordrende for produktionen af fine og elegante vine.

Yderligere information

Land

Frankrig

Smagstype

Halvtør