Domaine Modat Comme Avant

kr. 179,95

Druer: Carignan, Syrah og Grenache Noir,
Duft:
Smag:
Alkohol: na%
Producent: Domaine Modat, Côtes du Roussillon, Frankrig

Beskrivelse

Vidunderlig generøs og fremragende produceret vin, med en blød og let tilgængelig karakter. Lakrids, røg, rød frugt og frisk krydderi er de dominerende smagsindtryk. Flotte og elegante tørre tanniner giver vinen yderlig karakter. Aromaen er fyldt med noter af mørk sirup, krydret frugt og lakridsaromaer i første lag. I andet lag får man en intens kompleksitet af chokolade, nelliker, toast og baconnoter.

Meget attraktiv og flot vin der kan anbefales til retter med rødt kød, pastaretter, vegetariske kreationer og modne oste.

Vinmarkerne i Modat ligger i kommunen Cassagnes i Agly-dalen, nær Perpignan, på et stort plateau i en højde af 200-300 meter. Med sin blændende smukke panoramiske udsigt over tørre stenmure, vinstokke og kratland samt Cathar-slottet “Queribus”, er landskabet lige så spektakulært som vinene. Domaine Modat er i øjeblikket organisk og eksperimenterer med biodynamik.

Comme Avant 2016 er lavet hovedsageligt af druer Carignan, Syrah og Grenache Noir, der er dyrket på domænes fineste og ældste vinmarker, plantet på gnejs (grundfjelds bjergart). Druerne bliver udvalgt med stor omhu og håndplukket når de har opnået den optimale modenhed. En meget blid presning, efterfølges af gæring ved lave temperaturer. 20% af vinen ældes i nye egetræstønder i seksten måneder, hvilket giver en fløjlsagtig struktur til denne utroligt dejlige og velskabte vin.

Generøs og fremragende produceret vin, med en blød og vindunderlig karakter.

Yderligere information

Land

Frankrig

Smagstype

Halvtør