Vilkår

Vilkår & betingelser

1. Dokumentation og vejledning

Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Fredskilde Vinimport.

Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra FM Wine, er denne af vejledende art.

2. Leveringstidspunkt og transport 

Levering af varer fra FM Wine  anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker med Post Danmark eller GLS samme dag som ordren modtages, dog inden kl. 14.00 samt forudsat at varen er på lager og efter registrering af betalingen. Du vil modtage din ordre inden for 1-3 hverdage.

3. Risikoen for varerne 

Risikoen for varer købt i FM Wine overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

4. Reklamation 

Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Fredskilde Vinimport skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det er din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Fredskilde Vinimport. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Fredskilde Vinimport har stillet dig i udsigt.

5. Pris og betaling 

I denne online-butik kan du købe dine varer online via Visa/Dankort, MasterCard samt MaestroCard. Alle priser på web-adressen www.fredskildevin.dk er inkl. moms. Forsendelsesgebyr ved køb under 1.000 kr. er mellem 60-125 kr. afhængigt af den valgte distributionsudbyder. Ved køb over 1.000 kr. er forsendelsen gratis til erhvervsadresser.

6. Fortrydelsesret

FM Wine yder 14 dages fortrydelsesret gældende fra den dag, du modtager dine varer.

Du har pligt til at returnere varen i samme stand og mængde, som den er modtaget. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Såfremt varens emballage er brudt, betragtes varen som være taget i brug, hvorfor fortrydelsesretten ikke kan benyttes.