Capezzana Trefiamo Riserva 2015

kr. 449,95

Druer: 80 % Sangiovese, 10% Cabernet, 10% Canaiolo
Duft: Antydning af sort kirsebær og hindbær godt blandet med moden frugt.
Smag: Lang finish, med en eftersmag af søde bær og skøn fylde
Alkohol: 14%
Producent: Capezzana, Carmignano Toscana, Italien

Beskrivelse

Dyb rubinrød og elegant vin, med en raffineret sød og frugtagtig bouquet, med en flot krydret aroma. Tør og fyldig med, tætte og bløde tanniner. Velafbalanceret syre, i harmoni med både struktur og krop.

Anbefales til Rødt kød, fjerkræ og modne oste.

I det sekstende århundrede blev Villa di Trefiano, bygget til den ædle florentinske familie Rucellai, af den berømte arkitekt Buontalenti. Den et imponerende eksempel på renæssancearkitektur.
Et udvalg af få hektar jord omkring villaen, drager fordel af ideelle egenskaber, og eksponering til vind og vejr, hvilket giver mulighed for at skabe en særlig elegant og fløjlsagtig Carmignano.
Trefiano D.O.C.G. er lavet af en blanding af Sangiovese, Cabernet og Canaiolo. Vinen ældes på fade i 16 måneder, og derefter i endnu et år på flaske

Vingården Capezzana er en blandt de ældste gårde i Italien, der har produceret vin. I dag drives familien af 4 generation med samme mål som ved etableringen – at levere spændende top kvalitetsvine fra Toscana. Familien er meget optaget af økologi, og således er alle deres vine certificeret økologisk, ligeså er deres Ekstra Jomfru Olivenolie, der i 2017 blev kåret til verdens bedste Ekstra Jomfru Olivenolie.

Yderligere information

Land

Italien

Region

Toscana

Smagstype

Tør

Nuancer

Frugtig – vilde bær