Agareno

Det var 1638 da Don Diego Tagliavia Aragona tilbagekaldte landmændene i de omkringliggende områder, der gav dem landene i Burgiomilluso County, den effektive by Menfi, Sicilien, mellem templerne Agrigento og Selinunte.
Denne aktion støttede repopulationen af ​​landdistrikterne og indledte en proces med genopretning af Amt og dets syv fiefs, hvis produktivitet grækere, arabere og latiner havde fundet ud af, og først og fremmest værdsatte de vinmarker, hvis druer producerede vin af fin kvalitet.
I dag dyrkes de syv fiefs, der vender mod Mediterraneum-solen og vasket af det afrikanske hav, i øjeblikket af flere ejere.
Et slips holder dem sammen: Agareno vine.
Nogle lokale unge producenter, der især var kære af deres oprindelse og deres jord, for tre år siden satte sammen deres ressourcer, der gav anledning til en stor vingård, der ligger i Menfys syv syv grunde.
Deres vin, det eneste samlende element i dette land, der er opnået af udvalgte vinstokke, som udnytter karakteristikaene for dette område Sicilien, er værdsat af et stort antal forsigtige forbrugere.
Agareno vine blev født med en stor følelse af respekt for historien og charmen af ​​disse steder, stadig uberørt fra et miljømæssigt synspunkt, hvor du kan trække vejret i ekko af vigtige civilisationer, der gjorde Sicilien til et godt land.

Viser alle 5 resultater